Eylül 14, 2025 tarihinde yayınlandı tarafından admin — Yorum yapınT4 Tüneli Osmaniye'de ışık gördü ve yüksek hızlı tren projesinde nakit ilerleme başladı – Hasret gazetesi T4 Tüneli Osmaniye'de ışık gördü, yüksek hızlı tren projesinde kritik adımlarHasit gazetesi Al -Hadath Camp Baba -kis -Yerkawi GazetesiSon yol otoparkı nedir? Hizmette gazeteDüzce -Düsce Damla gazetesindeki sonsuz sorunBalieksir'de üretildi ve 68 ülkeye sattı! Dövüşe Karşı Mücadele için 300 Bin Dolar – Vatan EviFelaket felaketi kas ayında tamamlanacak – Antalyasonhaber.com OKU: Kardeşi hayatını kaybetti! Bakan Shamsik Batman'da Taziye Kabul Edildi - Torkaya Gazetesi Yazı gezinmesiÖnceki yazı: Yozgat öğrencileri için iyi haber: Açık eğitim mezunları için geniş bir çalışmaSonraki yazı: Antalya'da yasak yok, denizde yüzebilirsin – Alanya Postasi Bir yanıt yazın Yanıtı iptal etE-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdirYorum * Ad * E-posta * İnternet sitesi Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.